dilluns, 7 de setembre del 2015

Dilluns 7 de Setembre

Bon dia Famílies!

Sembla mentida però ja torna a ser dilluns, i un dilluns molt especial, ja que el Casal és a punt d'acabar-se i d'aquí a poc ja començarem l'escola...
Pel matí, només arribar hem començat a fer una sèrie de jocs. Els Grumets del Casal han fet una roda de noms, ja que hi havia algunes cares noves i teníem ganes de saber més coses d'ells i elles, per aquest motiu, quan es presentaven havien de dir el seu nom, quina cosa és el què més els hi agrada i posar una cara ben divertida!


Un cop ens hem presentat tots, hem fet una partida a l'aranya peluda!




Els Grumots del Casal han triat començar el dia amb un joc ben animat i han fet una partida de Pitxi!




Quan estàvem a punt d'anar a buscar l'esmorzar, ha començat a sonar la cançó del Pirata, i això només volia dir una cosa...Teníem Visita!!!! I així ha estat, al bell mig del pati ens ha aparegut una pirata! 
Ella ens ha explicat que viu a l'Atlàntida, que està en un lloc molt amagat de l'oceà Atlàntic. Està tant i tant amagat que els pirates vigilen que ningú s'acosti, i quan ella ha vist que hi havia tants i tants nens que venien ha volgut sortir a investigar. Nosaltres li hem explicat que erem amics del Capità PocaEsma, i es veu que és un vell conegut seu, tot i això, ens ha dit que havíem de passar una sèrie de proves per veure si podíem entrar al seu país, ja que es veu que està plena de tresors, animals misteriosos i molts i molts secrets!

És per això que ha convençut a les monitores del Casal per què ajudin a tots els nens a superar les proves...
Els més petits del Casal han fet una sessió de contes sensorial, i a mesura que anaven sentint el conte amb els ulls tancats, havien de descobrir algunes fruites a través del tacte, l'olfacte i el gust...






Per la tarda han aprofitat i han fet unes proves aqüàtiques...




Les proves dels més grans del Casal han estat ben diferents, ja que han hagut de demostrar a la pirata quina condició física tenien, i la millor manera de fer-ho ha estat a través d'una Gimcana esportiva!
Han jugat a Matar a 3 bandes...



Una cursa de sabates..






Un circuit d'habilitat...



Llançament d'Espardenya...



I moltes proves més!

Esperem que ho haguem fet prou bé, com a mínim ens hem divertit molt durant tot el dia!

Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada