dimarts, 8 de setembre del 2015

Dimarts 8 de Setembre

Bon dia Famílies!

Avui hem començat el dia d'una manera ben especial. Com hem vist que aquests dies els Grumots del Casal cuiden molt i molt de tots els Grumets, hem decidit reunir-los a tots...
i els hi hem proposat que els més grans els hi expliquessin un joc, així podrien jugar tots junts! I dit i fet, entre tots s'ha decidit que jugaríem a l'Stop i ens ho hem passat d'allò més bé!



Els Grumets del Casal no han volgut ser menys, per això han volgut fer una partida a l'aranya peluda amb els més grans del Casal, això si, l'Aranya eren els més petits!



Quan hem acabat de jugar hem anat a buscar l'esmorzar, però de cop i volta, a començat a sonar la cançó del Capità PocaEsma...Teníem visita!!!!
Al mig del pati ens ha aparegut un pirata amic del nostre capità. Ell ens ha explicat que a l'Atlàntida han tingut un problema, ja que uns pirates molt dolents, els hi van robar tots els tresors que tenien, però aquests tresors no eren monedes d'or, ni collarets, ni res semblant! eren molt més valuosos...eren tot de pintures, retrats i altres obres d'art.

Aquest pirata, que feia cara de pocs amics, tot s'ha de dir, ens ha animat a fer córrer la nostra imaginació per tal que l'Atlàntida recuperi les seves obres d'art... d'aquesta manera, els Grumots del Casal, amb un material que van comprar ells mateixos ahir amb les monedes que van aconseguir gràcies a la gimcana esportiva que van fer, han començat a decorar el què semblen unes lletres...però quin missatge deuen voler dir-nos?






 Podeu veure que ells han decidit pintar amb materials ben diversos i no només amb pintura...hi ha lluentons, retalls de tela, serradures, càpsules de cafè...




Els Grumets del Casal no han volgut ser menys, i ells si que s'han posat amb la pintura directament, i és que estan preparant un diorama del més mariner que pogueu trobar!










Després d'aquest matí tant intens, només hi havia una manera de fer passar la tarda el millor possible...Amb jocs d'aigua!!!!








Ens veiem demà, que serà un dia ben especial...Anem al Zoo de Barcelona!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada