dijous, 10 de setembre del 2015

Dijous 10 de Setembre

Bon dia Famílies!

Sembla que això ja s'acaba i és que l'estiu ha passat tant ràpid...No ens n'hem adonat i ja comencem l'escola la setmana vinent! Però això no ha estat cap impediment per poder gaudir del darrer dia de Casal de Setembre!

De bon matí, tot i que se'ns ha posat a ploure, hem fet unes partides tots junts a Mar, terra, aire i foc, un vell joc pirata que ens agrada molt!




Quan estàvem a punt de començar la partida hem vist que al passadís que porta al pati hi havia un personatge ben curiós, segur que era un amic del nostre estimat Capità PocaEsma! L'hem avisat que no sortís al pati, ja que estava plovent i l'hem convidat a baixar amb nosaltres al gimnàs!
Quan l'hem vist de ben aprop ens hem adonat que no era un pirata com la resta que hem conegut al llarg de tot el Casal...aquest duia una bata!!! i enlloc d'espasa portava una llibreta i un llapis gegant! I és que es veu que els pirates també han d'anar a l'escola. Aquest en concret estava una mica preocupat ja que no sabia ni llegir i escriure. Els Grumets i Grumots del Casal li han dit que no es preocupés, ja que podia venir amb nosaltres a l'escola, començar P3 i de ben segur que els professors li ensenyarien moltes i moltes coses!



Ell estava tant content de veure aquesta bona rebuda que ha animat als nens i nenes del Casal a fer la mateixa benvinguda per a la resta de companys que encara estan de vacances....i quina millor manera que fer un cartell de benvinguda?
Així que ens hem posat les piles, hem ben esmorzat i hem començat a fer el taller. Els Grumets del Casal han estat els encarregats de pintar els objectes que decoraran aquest gran mural...





I els Grumots de l'escola, com ja havien fet les lletres l'altre dia, han decidit fer una sorpresa per als més petits, i és que, com avui és el darrer dia, quina millor manera per celebrar-ho que fent una gran festa? Doncs així que s'han netejat les mans i han fet un taller de cuina d'aquests que ens agraden tant i tant!



Per la tarda hem estat al gimnàs, amb una mica de música i després hem tastat una mica aquests deliciosos pastissets de xocolata!!!

Ara ja si que no us podem dir "Fins demà" com la resta de dies, només dir-vos que ens ho hem passat molt bé fent aquest Casal amb tots vosaltres i esperem que vosaltres també hagueu gaudit d'allò més!
Ens veiem dilluns a l'escola i esperem tornar-vos a veure a tots en el Casal de Nadal!

Moltes gràcies per tot!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada