divendres, 31 de juliol del 2015

Divendres 31 de Juliol

Bon dia Famílies!

Avui ha estat el darrer dia de Casal d'Estiu! Per començar hem fet una sèrie de jocs per entrar en la dinàmica del Casal. Com era l'últim dia, hem deixat que els nens escollissin els "Greatest Hits" dels jocs que hem fet al llarg de totes les setmanes, i ells han decidit tornar a fer les darreres partides de la Bomba, el Pica Paret i el Salva't Saltant, que s'ha convertit en el joc de la setmana!








Tot seguit hem anat a esmorzar i hem tingut una mica d'estona lliure, agafant forces per començar el taller de cuina...Avui tocava un clàssic dels clàssics: Els sandvitxos de xocolata. Per això ens hem preparat bé: ens hem rentat bé les mans i hem començat a untar i untar...
 




I com no, a més d'un l'hi ha anat a parar misteriosament el dit a la boca...




En acabar els hem posat a la nevera perquè estiguessin ben fresquets per la tarda!!!
Com aquest darrer taller era ràpid i senzill, hem aprofitat l'estona d'abans de dinar per jugar al Pitxi, ja que els nens en tenien molta il·lusió i feia dies que ens ho demanaven...






Després de dinar hem aprofitat per fer un assaig de la dansa, ens hem arreglat bé i hem fet la darrera Festa Final del Casal!

Per últim només agrair-vos un any més la confiança que heu tingut tots els pares amb nosaltres i participar de totes les activitats del Casal d'Estiu 2015, esperem que hagueu gaudit tant com nosaltres!!!

Bones Vacances a tots i ens veiem el dia 1 de Setembre, que tornarem amb energies renovades pel Casal de Setembre!!!!

P.S. Esperem que al Capità PocaEsma li vagi bé el mes d'Agost sense nosaltres! Durant un mes hem viscut amb ell moltes aventures i desventures, ara si que ens toca descansar!


dijous, 30 de juliol del 2015

Dijous 30 de juliol

Bon dia famílies!

Avui, tot i que hem començat amb un petit xàfec de 4 gotes mal comptades, hem pogut iniciar el dia amb una sèrie de jocs. Avui, com ja només queden 2 dies per acabar el Casal, hem deixat escollir als nens els jocs que més els hi han agradat, i la seva elecció ha estat....
Fer una partida a futbol xinès...






i una altra partida al Salva't Saltant...





Quan anàvem a esmorzar, ens hem trobat amb un visitant al lavabo, un cop l'hem admirat bé, l'hem deixat en un arbre on pugui continuar amb la seva...


Després hem anat a esmorzar i hem acabat la disfressa que estem preparant per la Festa Final de demà. Avui tocava fer les vores de l'armilla que hem fet!




Per la tarda ens hem posat de ple en els lluentons de la disfressa!!! Hem donat ales a la nostra imaginació i hem començat a decorar!





En acabar, i després de recollir, hem anat a practicar una vegada més la dansa per demà i després hem anat al pati a esbargir-nos una mica.

Ens veiem demà, que això ja s'acaba!!!

dimecres, 29 de juliol del 2015

dimecres 29 de juliol

Bon dia famílies!

Avui teníem planificada una excursió a Santa Maria de Vallvidrera, però degut al mal temps que hi havia pronosticat, i els núvols amenaçadors que hi havia a primera hora, ens hem vist obligats a anul·lar-la...


 En el seu lloc ens hem quedat a l'escola, i com cada dia, hem començat la jornada amb una sèrie de jocs com...
La defensa de la llàntia màgica...





el salva't saltant...




el sofà màgic...

i l'aranya de colors...






Després hem anat a buscar les carmanyoles i hem esmorzat, agafant energies per l'activitat que teníem preparada pel matí: començar a preparar la nostra disfressa, i és que aquesta setmana ens està donant molta feina!!!




Per la tarda hem aprofitat per fer unes petites proves esportives, com una guerra de guineus...




 un duel d'animals...

 la recuperació del tresor...

 i fins i tot hem tingut temps per fer un joc de punteria!


Ens veiem demà!!!