divendres, 4 de setembre del 2015

Divendres 4 de setembre

Bon dia Famílies!

Tot i ser divendres, avui hem vingut tots ben carregats d'energia. És per això, que només començar el Casal els Grumots del Casal han decidit començar el dia jugant a matar conills per equips




Mentrestant, els Grumets del Casal, que també han vingut amb molta energia, han fet unes partides a l'Aranya Peluda



I en acabar han jugat al Peix Peixet...



Quan ja estàvem a punt d'anar a buscar l'esmorzar, ens ha començat a sonar la cançó del Pirata PocaEsma, i això només volia dir una cosa: Algú ens venia a veure!!! I així ha estat, al bell mig del pati ha fet la seva aparició estel·lar la "Piratessa Vanessa", realment una pirata ben singular!
La veritat és que ha estat una visita molt divertida, sobretot per la seva manera de parlar i pel fet que no parava de parlar amb paraules molt..."cuquis";) Ella ens ha dit que finalment havia arribat al mar d'Aral a veure el seu amic Capità, i que tant ella com ell estaven molt sorpresos de tota la feinada que havien fet els nens del Casal!

Fins i tot ha demanat als Grumots del Casal que li ensenyessin els peixos que havien estat fent...
També ens ha explicat que el problema amb els pirates nouvinguts al mar d'Aral havia estat resolt, ja que en veure tants i tants grumets que havien estat preparant una disfressa de pirata, havien decidit tornar per on havien vingut! La Vanessa ens ha comentat que com ja no hi havia cap tipus de perill, havien decidit organitzar una festa per celebrar-ho. Dit això, ha marxat ràpidament, ja que volia anar a la perruqueria a arreglar-se per aquesta tarda...

Després d'esmorzar Els Grumots s'han rentat bé les mans i han començat a fer un taller de cuina, així, durant la festa, podrem picar alguna cosa. amb unes galetes, uns bastonets i xocolata han començat a preparar les seves creacions: han fet pops, mans, aranyes, bigotis de gat...i un munt de coses més!







Els Grumets tenien molta feina per davant, ja que havien d'acabar la seva disfressa...i què seria un pirata sense el seu llargavista?





I com qui no vol la cosa, el matí ens ha passat volant! Hem anat a dinar i a fer una mica la migdiada els Grumets més petits, i a veure una pel·lícula la resta. Una estona de descans ben merescut, ja que per la tarda teníem molta feina...la festa ens esperava!!!

Els Grumots han assajat una mica la seva obra de teatre




I els Grumets no han volgut perdre l'ocasió de repassar la cançó que han preparat!






Bon cap de setmana i ens veiem dilluns amb més activitats i aventures!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada