dimecres, 2 de setembre de 2015

Dimecres 2 de Setembre

Bon dia Famílies!

Tot i que avui el dia ens ha  començat amb pluja, això no ens ha estat cap impediment per començar la jornada fent una sèrie de jocs. Com que no podíem utilitzar el pati per motius obvis, hem decidit fer un joc ben especial al gimnàs de l'escola, un joc on hem jugat des del Grumet més petit fins al Grumot més gran...Les Illes! El funcionament era ben senzill: Quan sonava la música, tots els Grumets i Grumots podien navegar, saltar i ballar lliurement per tot el mar, però quan aquesta parava havien de córrer ràpidament cap a una de les illes, ja que era el moment que els taurons s'apoderaven d'aquest mar...Després d'aquestes intenses i divertides partides, hem anat a esmorzar, per agafar moltes energies per l'activitat de matí! Els Grumets i els Grumots ens hem repartit i hem començat unes curioses gimcanes!

Els Grumots del Casal havien d'acabar la Gimcana que van començar ahir pel matí i han continuat amb les seves proves...
Pintar-se la cara...

Escriure una poesia...

 canviar-se la roba...


 i fer un dibuix de l'escola!!!
 Els grumets del Casal han agafat un cotxe ben especial, perquè avui havien d'anar de safari! i han vist micos...

tigres...

lleons...


i fins i tot...Girafes!!!


Després d'aquest matí tant intens hem anat a dinar, descansar i els grumets més grumets han fet una mica de migdiada i tot!
Per la tarda, els Grumots del Casal han aprofitat que ha sortit una mica el sol per fer una mica de jocs d'aigua...Els Grumets han aprofitat per fer una sèrie de jocs tranquils al gimnàs...

Ens veiem demà amb més activitats!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada