dimarts, 28 de juliol de 2015

dimarts 28 de juliol

Bon dia Famílies! bé...això de bon dia...

Avui pel matí, només arribar al Casal, hem començat amb uns jocs, a veure si ens animàvem i també animàvem al temps a canviar, però només hem aconseguit una cosa...animar-nos nosaltres ;) i això ho hem conseguit, entre altres coses, jugant al Marro... Una versió del mocador utilitzant el nom d'animals del Mar Negre enlloc de números... i fins i tot hem tingut temps per fer una espiral d'abraçades!!!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

però la pluja ens ha agafat per sorpresa i hem anat a esmorzar al gimnàs, de camí a buscar l'esmorzar hem volgut mirar el cofre del Capità PocaEsma...i ens hem trobat que ens havia deixat un missatge! Ens ha felicitat ja que ahir vam aconseguir molts amulets, gràcies a això ha pogut obtenir el mapa cap a la cova dels 40 lladres, però el camí era una mica difícil. Nosaltres hem decidit que el millor que podíem fer per ajudar-lo era fer un taller amb una pasta molt especial, que els nens s'han encarregat de crear, només barrejant sal, farina, aigua i tèmpera, hem obtingut una espècie de plastelina. Amb ella hem estat deixant lliure la nostra imaginació i hem creat les imatges que hem volgut sobre les aventures del Capità PocaEsma...

 Cadascú era encarregat de fer només un color, però com que volíem que les nostres creacions tinguéssin tots els colors possibles, ens hem ajudat mútuament i hem compartit la massa que hem fet amb els nostres companys!
Per la tarda, hem estat fent una sèrie de jcos al gimnàs, intentant recordar els passos que ahir vam aprendre...Després hem anat al pati a jugar una estona, ja que teníem ganes de moure'ns una mica més!

Fins demà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada