dimarts, 30 de juny del 2015

Dimarts 30 de juny

Bon dia Famílies!

Tot i la calor que ens ha fet avui, hem pogut fer moltes i moltes coses. Pel matí, quan ja han arribat tots els Grumets i els Grumots, hem començat a fer una sèrie de jocs de benvinguda. Els petits Grumets del Casal han fet un joc ben especial on barrejaven el fet de passar-se la pilota amb els seus noms..







i després han tingut temps per fer una partida a Mar, terra i foc, que segons el Capità PocaEsma, els hi servirà per orientar-se quan busquin tresors a les illes perdudes...



Els Grumots del Casal han volgut practicar uns jocs ben moguts, com ara el "Salva't saltant"




i també han volgut fer una petita partida del Mata Conills, que sembla que es convertirà en el joc del Casal...




Com sempre ens passa, quan estàvem plenament concentrats en el joc, ha sonat la cançó del Capità...Ràpidament hem fet una rotllana per veure qui venia...i ha vingut una vella coneguda nostre!!!! La dona del Capità!
Ella ens ha demanat ajuda, ja que el seu marit, sense la bola del món que ahir li va robar el déu Posidó, no pot continuar navegant. Estava molt preocupada, ja que estaven a Grècia i no sabien què fer. També ens ha explicat que si podíem fer algun tipus de regal per Posidó, potser el convencíem perquè li tornés la bola del món al Capità.

Ens ha comentat que el Capità ens està observant i que està molt content amb tot el què fem per ajudar-lo, per això confia amb nosaltres per poder trobar solució a la situació en la que es troben. Els Grumets del Casal li han dit que ells s'oferien a provar de fer algun taller per veure si servia com a regal per Posidó. Pensant, pensant, han decidit que la millor opció era fer una àmfora grega, amb els colors típics que tenen: el negre i el taronja.

Els Grumots, per la seva banda, s'han ofert a continuar amb les proves que ja van començar ahir... Així, d'aquesta manera, la dona del Capità ja ens ha organitzat el dia!

Els més petits del Casal, després d'esmorzar i agafar energia, han anat cap a la sala tallers, on han realitzat la seva particular Àmfora...













Els Grumots han dedicat tot el matí a continuar les proves, la que més els hi ha agradat ha estat una en la que havien de construir-se un propi circuit i després veure qui el completava en menys temps. Com que els resultats han estat molt bons, han volgut continuar fent una competició a "El salt més Original"















Per la tarda, els Grumets han anat a posar-se el banyador i fer una sèrie de jocs d'aigua, que ja s'ho mereixen després de tota la feinada que han tingut pel matí!








Els més grans, han aprofitat la tarda per fer un petit taller artístic, on havien de decorar una sèrie de pedres de riu...




Ens veiem demà, que anem a les Mines de Sal de Cardona!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada