dilluns, 22 de juny de 2015

Dilluns 22 de Juny de 2015

Bon dia Famílies,

Avui hem tingut un dia ben interessant. Un cop han arribat tots els nens i nenes del Casal a l'escola, hem començat a fer una sèrie de jocs per entrar en la dinàmica del Casal, com podeu veure hem jugat a moltes coses, entre elles a....
la bomba...
al pirata...
a l'aranya peluda...

a buscar el lloro del piratai un llarg etcètera.

Un cop hem acabat i estàvem a punt de baixar a agafar l'esmorzar, ha començat a sonar una cançó que ens parlava dels pirates, per això, hem fet una rotllana i, de cop i volta, ens ha arribat una ampolla amb un missatge! ha caigut del cel, i com hem sabut més tard, ens l'ha enviada el Capità Pocaesma!!!

La carta era molt llarga, i els més grans del Casal ens han ajudat a llegir-la. En ella s'explicaven moltes coses, per exemple, que el Capità PocaEsma s'ha quedat sol en el seu vaixell, i aquest cada cop està més i més abandonat. Es veu que el Capità està buscant una tripulació nova, per poder navegar per tot el món, i ens ha ofert la possibilitat de compartir tots aquests viatges amb ell...
Però la cosa no és tant fàcil, ens ha donat dues missions:
1.- Ell no està acostumat a estar a terra ferma, per tant vol que adaptem una part de l'escola com si fos el seu camarot, així podrà venir i estarà com en el seu vaixell.

2.- Per convertir-nos en els seus grumets hem de fer unes quantes proves, ja que es veu que s'ha de treballar molt i molt dur. Per això ens ha demanat que signem un contracte i al llarg d'aquesta setmana anirem fent diferents activitats per poder convertir-nos en els Grumets del Capità PocaEsma!!!!


Per aquest motiu, pel matí, els més petits del Casal, han estat fent una sèrie de jocs d'aigua...

com traspassar l'aigua d'un cubell a un altre, per si ens trobem al mig del mar i el vaixell se'ns comença a inundar!!!!

també hem jugat a les estàtues sota una tempesta, així hem pogut practicar com hem de treballar si ens trobem al mig del mar amb una tempesta tropical...


Els més grans han aprofitat el matí per fer una gimcana. Entre les proves que han hagut de superar estan:

Una prova de punteria (no fos cas que ens trobéssim amb un vaixell enemic i haguéssim d'atacar-los...)

Una altra prova era per aprendre a caminar per terrenys perillosos, que es veu que és molt útil quan hem de buscar tresors amagats en illes perdudes...
Després d'aquest matí tant ocupat, hem anat a dinar, hem descansat una estona i per la tarda hem continuat amb les activitats:

Els més petits han estat fent una gimcana...i els més grans han aprofitat per fer una mica de jocs d'aigua!Ens veiem demà!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada